tiistai 20. elokuuta 2013

Herkkulounas


Kahden päivän Köpiksen matkastakin jää paljon mukavia muistoja, eikä ruoka ole niistä vähäisin. Saatiin pääosin herkullista syötävää ja kivaa palvelua. Pieni floppi oli vain italialainen Cortona, jossa annokset olivat mielikuvituksettomia ja mauttomia ja hinta/laatu-suhde huono. Mutta palvelu oli ystävällistä.

Ylitse muiden oli bistro Boheme, jonne eksyimme vahingossa sen sijainnin perusteella - Masai-outletin vieressä. Istuimme mukavissa ulkopöydissä katuelämää seuraten, vaikka sisätilatkin olivat kutsuvia. Ukki söi äärihyvän tartar-lankkupihvin ja  Mummille löytyi helposti maukas lohi-avokadoherkku. Ja jälkiruoka vei kielen: sitruunatorttu valkojuustojäätelön ja marengin kanssa. Hyvä jälkiruokahan pelastaa AINA Mummin päivän.

Masai-kaupasta löytyi muuten 50 %:n alennuksella mumminnäköinen ohut, luonnonvalkoinen nuttu päälläolleiden turkoosien housujen kaveriksi.


2 kommenttia:

  1. mult olis ehkä jäänyt tatarpihvi väliin, mut jälkkäri ei ikinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvästä lihasta valmistettu tartar on aika herkkua, mutta äärest harvoin syön tai edes maistan enää lihaa. Mites tuo nyt onkaan? syönhän paljon kanaa, kesällä tulee pari kertaa grillattua kabanossia ja talvella herkutellaan lampaalla. Eli pitäisi sanoa että lihapihvit jäävät väliin.

      Poista